Santa Fe - Pueblo
16 juni 2013 - Pueblo, Colorado, Verenigde Staten
De dag begon met een bezoek aan de woning die Woody verhuurt (voor USD 850,-- per dag!). Zondag is schoonmaakdag tussen 10 en 3, dus geen gasten en daarom konden wij een kijkje nemen. Het paleis (zo kan je het wel noemen) is gebouwd in de bergen, het uitzicht is prachtig. We kregen een rondleiding van Woody en binnen is het echt gigantisch mooi. Hier wil ik wel een keer met wat vrienden zitten. De vorige eigenaar scheen een prinses te zijn uit weet ik niet meer. Overal Boeddha beeldjes en de sfeer in de woning was er ook naar. De gasten die vertrokken lieten duidelijk blijken hoe ze genoten hadden. Ik feliciteerde de bruid en passant nog met haar huwelijk. Ik heb veel foto's gemaakt, ik hoop dat ik er straks een aantal kan plaatsen. We namen afscheid van Woody op z'n Amerikaans: met een echte "hug". En ik wil afsluiten met de woorden van Woody: "Yes, I have a good life".
Klik hier om het youtube filmpje te bekijken, dan krijg je een goede indruk:
www.youtube.com/watch?=TU0CS9gJrvs
Op aanraden van Woody vertrokken we naar Taos, zo'n 1,5 uur verder. Tussendoor nog even telefonisch contact met Dennis Ooteman gezocht of hij en Menno Koomen de finale van onze clubkampioenschappen hadden gewonnen. Op de radio horen we dat het vandaag 30 graden wordt, met een luchtvochtigheid van slecht 5%! Geen probleem dus. Ook de Rio Grande Gorge Bridge bezocht, waar veel mensen vanaf springen als het het niet meer zien zitten.
En wat ze al gisteren zeiden hoe relaxed in New Mexico is, dat is Taos ook. Wel heel veel galerieen, of alleen maar, dus kunstenaars die in hun winkeltjes de gekste dingen aanbieden. We moesten hier de dag doorbrengen van Woody, maar dat kwam er niet van. Maar ik snap wel dat Amerikanen gek zijn van zo'n stadje. Vergelijk het maar met Hoorn en Enkhuizen.
We namen afscheid van New Mexico en in de middag gingen we de staatsgrens over naar Colarado. Even fotootje natuurlijk onder het bord en "we hit the road again".
We zijn nu beland in Pueblo en we gaan de komende dagen richting de staat Wyoming. Een van de volgende reisdoelen is in ieder geval Yellowstone National Park, gezien de tijd die nog rest blijven we hier misschien 2 dagen hangen. Wat zal Pierre V. jaloers op ons zijn.....
Brigit:17 juni 2013Gerard. je hebt de verkeerde link in je verslag gezet. Mooie foto's, en weer een leuk verslag.
Brigit:17 juni 2013Rass mandal is ook te vinden op FB. Daar zijn veel foto's geplaatst. Op tijd reserveren want vol is vol.